L’Espanyol B ha empatat a 2 amb l’Ebre a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Els jugadors de José Aurelio Gay no han guanyat mai els aragonesos. En els cinc enfrontaments han obtingut una derrota i quatre empats.

L’Espanyol B s’avança

Els blanc-i-blaus han sortit al camp dominant i controlant el partit tan defensivament com ofensivament. Al minut 11 de partit, l’Espanyol ha marcat el primer gol. Nico Melamed ha estat l’autor del gol i  ja suma en total set gols a la Lliga. Els pericos s’han relaxat i en un contraatac, Lolo Garrido ha empatat el marcador al minut 18. La primera part ha acabat amb un 1-1 al marcador.

Un punt per a cada equip

A la represa, els de José Aurelio Gay han sortit al camp atacant i intentant fer ocasions de perill. Tot i això, ha estat l’Ebre qui s’ha avançat. L’Ayad ha marcat al 1-2 al minut 58 de partit. A les acaballes del partit penal a favor del filial blanc-i-blau, que Moha ha transformat amb l’empat a 2.  Punt important per als de Gay, que les últimes quatre jornades havia guanyat a la Dani Jarque.