El Júpiter ha aconseguit una victòria molt important contra el Mollerussa per 3 a 1. El triomf permet als gris-i-grana agafar aire a la classificació, ja que escalen fins a la desena posició i se situen dos punts per sobre de les places descens.

El Júpiter encarrila la victòria a la primera part

El Júpiter ha estrenat l’any 2019 a la Verneda davant un rival de pes. El Mollerussa era el segon classificat i després d’encadenar dues derrotes consecutives molts pensaven que davant els gris-i-grana podia arribar la reacció. Però no ha estat així. El Júpiter ràpidament s’ha avançat en el marcador i ha pogut viure amb un certa tranquil·litat amb avantatge. En el minut 9 ha estat Joan Corominas qui ha fet l’1 a 0.  I abans del descans ha arribat el segon. Aquest cop ha estat Roger Peris, qui ha marcat el 2 a 0. Amb aquest resultat s’arribava a la mitja part i el Júpiter encarrilava el partit.

Segona victòria consecutiva a la Verneda

A la represa el Júpiter ha gairebé sentenciat l’enfrontament amb el tercer. Ha estat Jalal Kasmi l’autor del 3 a 0. Amb aquesta diferència al marcador els gris-i-grana han respirat tranquils i no ha estat fins a l’últim minut que el Mollerussa ha fet el 3 a 1 definitiu mitjançant Álvaro Muñoz. Aquesta victòria ha de donar moral i confiança al Júpiter que la pròxima jornada rebrà el Lleida Esportiu a casa. Un rival directe per abandonar la zona delicada de la classificació, ja que els de la Terra Ferma tenen un punt menys que els barcelonins a la taula.