Espanya, amb casquet blau, ha tingut un partit molt plàcid i còmode davant alemanya. De fet, la previsió ja era aquesta i el tècnic, Miki Oca, ha donat descans a les jugadores teòricament titulars i ha donat minuts a les menys habituals. Tot i això, el parcial del primer quart, 2 a 7, ja deixava ben clar la superioritat del combinat estatal. Gols de totes les maneres. De penal, des de la posició de boia, de llançaments exteriors i també al contraatac. Espanya, més que encarrilat, tenia el partit sentenciat a la mitja part, resultat 2 a 14.

Espanya apallissa Alemanya

Miki Oca pot dosificar l’equip

A la represa ha continuat el recital ofensiu de la selecció espanyola, que, vista la poca oposició defensiva de les alemanyes, ha tingut un percentatge altíssim d’encerts. A més, Miki Oca ha pogut fer moltes rotacions i, per tant, dosificar jugadores, fet molt important en un campionat amb un calendari tan atapeït. Una de les curiositats del partit ha estat que Espanya ha marcat 7 gols en cadascun dels tres primers quarts i en l’últim ha trencat l’estadística només n’ha fet sis, per deixar el marcador en un 2 a 27.