Espanya, amb casquet blau, ha començat darrere en el marcador. L’hongaresa Szilagyi, un autèntic malson per a la defensa espanyola, ha col·locat l’1 a 0. Però el combinat estatal ha reaccionat ràpidament i gràcies a Bea Ortiz i Maica Garcia ha capgirat el resultat. Al final del primer quart, 2 a 3, favorable a les noies de Miki Oca. Szilagyi, que ha marcat els tres primers gols de les hongareses, ha empatat només començar el segon quart, però Hongria no ha pogut evitar que la selecció espanyola marxés a la mitja part dominant d’un gol, 4 a 5.

Espanya guanya Hongria en el debut dels europeus de waterpolo

La selecció espanyola, molt superior a la segona part

El partit s’ha començat a decidir en el tercer quart. Dos gols consecutius de Maica Garcia, jugant Espanya amb superioritat númerica, han col·locat la màxima diferència en el marcador. Tres gols, 5 a 8, a favor d’Espanya. En els últims vuit minuts el combinat estatal ha estat molt superior i ha passat per sobre de les hongareses. Els gols de Bea Ortiz, màxima golejadora amb cinc dianes, i Clara Espar han situat un 10 a 5, que sentenciava l’enfrontament. Victòria molt important d’Espanya davant l’actual campiona d’Europa.