El Sants rep la visita del Castelldefels

El Sants rebrà aquest diumenge, a les 12.15 h, la visita del Castelldefels a l’Energia. Un partit que es podrà seguir en directe a través d’aquesta mateixa pàgina web.

El Sants en ratxa

Els verd-i-blancs arriben al partit amb la moral pels núvols. Encadenen tres victòries consecutives, l’última contra la Pobla Mafumet, i l’objectiu és ampliar aquesta bona dinàmica com més aviat millor. Un triomf contra el Castelldefels permetria a l’equip de Tito Lossio seguir obrint forat respecte al descens. Ara la distància és de cinc punts i la marquen els del Baix Llobregat, per tant, una victòria del Sants faria que la diferència s’ampliés a vuit punts, per tant, partit importantíssim per les aspiracions dels santsencs de mantenir-se a Tercera Divisió la temporada que ve.

El Sants rep la visita del Castelldefels

El Castelldefels necessita la victòria

Doncs sí per al Sants el partit és importantíssim, per al Castelldefels és vital. Els de Miki Carrillo volen la victòria per no despenjar-se. Això sí, no arriben al matx en el millor moment. Dels últims 12 punts només n’han sumat dos i això els ha fet estar amb l’aigua al coll.