El Barça femení té la Lliga complicada
@FCBfemeni

El Barça femení ha dit gairebé adeu a la Lliga. La derrota per 2 a 3 contra l’Sporting de Huelva complica molt les opcions de les blaugrana de fer-se amb el títol. Lluís Cortés es va fer càrrec de l’equip, ara fa un mes, va dir que l’objectiu era guanyar la Lliga i que per aconseguir-la s’havien de guanyar tots els partits. Aquesta l’ensopegada davant el Huelva, doncs, deixa les blaugrana en espera d’un miracle.

El Barça femení, a les mans de l’Atlètic de Madrid

L’Atlètic de Madrid, el líder, va aprofitar la derrota del Barça i després de guanyar el Madrid per 0 a 3 se situa a sis punts de l’equip de Cortés. L’avantatge es preveu gairebé insalvable per a les blaugrana. Les madrilenyes són un equip molt sòlid i, després de 21 jornades, només han perdut un partit, contra el Barça. La resta de punts els han sumat tots. Aquesta fiabilitat fa pensar que l’Atlètic de Madrid difícilment encadenarà dues derrotes. A més, si això passés el Barça hauria de guanyar tots els partits, i la feina tampoc no és fàcil.

El Barça femení té la Lliga complicada
@FCBfemeni

Ara queden la Copa i la Champions

Vista la situació ara al Barça li queden la Copa i la Lliga de Campions. Aquest diumenge les blaugrana s’enfrontaran a l’Atlètic de Madrid a les semifinals de la Copa del Reina. El partit es jugarà a Madrid i serà a partit únic. Després arribarà la Champions. Les de Lluís Cortés se les hauran amb el Kvinner noruec en els quarts de final. Ara per ara aquestes dues competicions semblen les més assequibles per a les blaugrana.