ENRIC GÓMEZ, maratonià "La prova, per qüestions meteorològiques, es va haver de començar a les 10 de la nit, però recordem que allà, en aquelles latituds tan al nord i durant el mes d'abril, ja hi ha 24 hores de llum, per la qual cosa teníem llum de dia. Però d'alguna manera a les 10 de la nit, els teus bioritmes van per un altre lloc i et diuen que dintre de dues o tres hores has de començar a córrer una marató. Per qüestions de seguretat era un circuit més o menys circular d'uns quatre quilòmetres, per la qual cosa ens van fer fer 10 voltes al mateix circuit i això encara enduria més, des d'una vessant psicològica, aquest fet. Patint però bé, molt content d'haver pogut assolir el repte." La satisfacció d'arribar a la meta: "Estic satisfet perquè primer de tot, l'objectiu principal en un repte com aquest és acabar i més per un corredor popular com jo."