Els 10 Blaus tornaven aquest 2022 un altre cop al panorama de les curses populars després d’una aturada forçada de dos anys per culpa de la pandèmia. Tot i que s’han celebrat els 10 anys de la prova, aquesta era la novena edició. La participació ha estat força elevada, més de 500, entre els corredors de les proves de 5 i 10 quilòmetres i les infantils. Tenint en compte l’època de l’any i la calor d’aquests dies, l’organització pot sentir-se satisfeta per com han anat les coses.

Els guanyadors d’Els 10 Blaus

El desè aniversari de la cursa Els 10 Blaus ha acabat, en la modalitat de 10 quilòmetres, amb la victòria en categoria femenina de Núria Riu, amb un temps de 37 minuts i 30 segons, i de Cristian Martínez en la masculina, amb 31:09. La cursa “petita”, de 5 quilòmetres, l’han guanyada Marta Mesalles (13:57) i David Villar (12:57). Les curses infantils han completat un matí atlètic a Gràcia.

Incidència a la primera volta

Els temps acreditats no seran vàlids per una incidència durant el recorregut. Una ambulància ha hagut d’atendre una emergència al carrer de Biada i ha impedit fer la primera volta amb normalitat. Per aquest motiu els corredors han hagut de desviar-se i el temps no correspon a les distàncies recorregudes.

Les curses infantils