Semifinals Final Four handbol Barça Kiel

El Barça optarà a sumar una nova Champions d’handbol, la segona consecutiva, després de superar de forma clara el Kiel alemany a Colònia (30-34). Els blaugrana se la jugaran contra el Kielce polonès entrenat per Talant Dushevajev en una final a cara o creu.

Primera part igualada

La primera meitat ha estat molt igualada. Cap dels dos equips ha pogut marxar en el marcador. El Kiel, amb una defensa molt intensa, ha mirat d’aturar l’equip de Carlos Ortega en els atacs estàtics, però els blaugrana han sabut treure profit dels contraatacs i de les poques superioritats numèriques que han tingut. Aleix Gómez, amb set gols, ha estat el màxim golejador d’aquesta primera meitat. Els alemanys, de la seva banda, han tingut molt d’encert a la porteria de Gonzalo Pérez de Vargas, que només ha pogut fer tres aturades. Al descans, el Barça ha marxat amb un petit avantatge, 18 a 19.

Gonzalo i Aleix Gómez, claus en el triomf

La segona part ha començat amb un parcial favorable als barcelonistes que els ha permès avançar-se quatre gols per davant, 23 a 27, i que els permetia pensar en un final sense angoixa. És el que havia de fer el Barça, marxar amb una diferència que els permetés arribar al final de l’enfrontament amb certa tranquil·litat. Cal tenir en compte que al Lanxess Arena de Colònia hi havia més de 14.000 alemanys que animaven el Kiel. La renda blaugrana ha arribat als sis gols a la part final del matx i els alemanys han pogut retallar una mica, però no ha estat suficient. Cal destacar les aportacions de Gonzalo Pérez de Vargas, molt efectiu a la porteria, i els gols d’Aleix Gómez.