Els millors talents del futbol català no professional s’han reunit al camp municipal de Canyelles per una bona causa: la lluita contra el càncer infantil. Entrenadors i jugadors des de Primera fins a Quarta Catalana han volgut ser partícips d’aquesta festa.

50è aniversari del Canyelles

Com a motiu del 50è aniversari de la creació del CE Canyelles, l’entitat ha volgut organitzar aquest torneig i celebrar-ho a l’estadi amb l’ajuda de l’Hospital Sant Joan de Déu i Catalunya Futbol. Els aficionats han pogut gaudir de quatre equips diferents, cadascun format pels millors jugadors de cada categoria.

La reivindicació del futbol modest català

Jordi Aumatell, jugador del combinat de Primera Catalana, ha volgut reivindicar la importància d’aquest esdeveniment: “Tot el que els futbolistes puguem fer per aportar el nostre granet de sorra a causes benèfiques, sempre serà un plaer.” A més, ha vist de primera mà la qualitat del futbol català després de disputar un parell de partits: “Crec que el futbol d’aquí no té res a envejar i es pot veure que tenim molt de talent.”

Després de disputar aquesta edició amb molts esforços, l’èxit ha estat rotund i l’organització té la intenció de repetir-ho l’any vinent.