A Segona B, el Sant Andreu està vivint un octubre negre i només ha sumat un dels últims 12 punts en joc. Els quadribarrats han perdut al camp de l’Alcoià per 2 a 0 i cauen a l’onzena posició. Els de Piti Belmonte eren dels únics equips de la categoria que no havien perdut de visitants. I de fet, han gaudit d’oportunitats per avançar-se a la primera part. Però a la represa tot s’ha capgirat amb un gol de Cárdenas en pròpia porteria. I en els últims minuts, un cop de cap de César Remon ha fet la sentència.

2 – CD Alcoià: Unai Alba, Arkaitz (Devesa 46′), Alcántara (Fran Piera 46′), Javi Selvas, César Remón, J.de Dios, David Torres, Pereira, Jhon Edison, Javi Lara i Tacón (Omar 78′).

0 – UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, John (Víctor 80′), Rubén (Cárdenas 70′), Jorge Muñoz, Aitor, Josu (Llobet 64′), Quim Araujo, Arnau Tobella i David Prats.

Gols: 1-0 Cárdenas p.p. (74′), 2-0 César Remón (85′).