Catalunya amateur es va classificar per jugar la fase final de les Regions de la UEFA. Un torneig que es disputa amb jugadors de categories no professionals, de Tercera Divisió cap avall. El combinat català dirigit per Toni Almendros ha guanyat els tres partits del seu grup.

El combinat català es va imposar en l’últim partit de la Lligueta a la regió de Nova Zythia d’Ucraïna, el conjunt local (4-1). Cornellà va fer el primer a la mitja hora de joc i el jugador de l’Europa, Cano va fer el segon. A la represa, Petrenko va donar emoció, però tot seguit Boris va sentenciar. Ja en el temps afegit, novament Boris va situar el 4 a 1 definitiu. Catalunya jugarà la fase final el proper mes de juny, i els jugadors tornaran amb els seus equips.

4 – Catalunya: Iñigo; Putxi, Domínguez, Cano i León; Heredia, Pep Caballé i Cornellà; Enric (Joel, 78′), Carlitos (Pol Compte, 54′) i Rovira (Boris, 62′).
1 – Nove Zhytya: Okhrimenko, Tsybka, Kryvenko, Korniyenko, Kapustyan, Turchyn (Tarasyuk, 71′), Rysenko (Panfilov, 57′), Cheberko, Prykhodko, Savchuk (Tkachenko, 46′) i Petrenko.
Gols: 1-0 Cornellà (29′); 2-0 Cano (32′); 2-1 Petrenko (75′); 3-1 Boris (76′); 4-1 Boris (92′).