Tot i que el Tecnofutbol ha dominat la pilota a la primera part, les ocasions més clares han estat per als igualadins que s'han trobat molt còmodes en el contra-atac. L'equip entrenat per Ricardo Mendoza ha arribat al descans amb la sensació que avui podien tornar a guanyar com ho van fer contra l'Andorra fa dues setmanes. A la segona part, però, els de la fundació Marçet no han estat fins i l'Igualada ha aprofitat la fluixa defensa per sentenciar el partit en 5 minuts. Palet en el 59 i Fran en el 64 han dibuixat un 0 a 2 que ha deixat tocat els locals. El Tecnofutbol continua a la zona de descens i lluita per adaptar-se al més aviat possible a la Primera Divisió catalana. RICARDO MENDOZA, entrenador del CE Tecnofutbol "Nos estamos adaptando, nos va a costar, vamos a intentar sacar la máxima cantidad de puntos posible para poder lograr nuestro objetivo, no? Que es estar ahí de mitad de la tabla para arriba." Un equip jove amb jugadors de 19, 18 i 20 anys. Si una cosa queda clara és que el futur de l'entitat està garantit.