L’Espanyol B ha dominat completament el partit però les ocasions generades a la primera part no han donat fruit i s’ha arribat al descans amb empat a zero. Un marcador que només s’ha mogut després que l’àrbitre senyalés un penal comès fora de l’àrea que a més, ha suposat l’expulsió del visitant Keko. Pino l’ha transformat en l’1 a 0. Amb la tranquil·litat de tenir el marcador a favor, han arribat més gols. El 2 a 0 de Cubillas, aprofitant una cavalcada d’Elton per la banda. I el 3 a 0 obra d’Elton que aquesta vegada ha acabat la jugada.

3 – RCD Espanyol B: Germán; Nacho Heras, Lobato, De Amo, Seguin; Miranda, Paul Quaye (Elton, min.59), Armero (Morant, min,79), Merchán, Jorge Díaz (Cubillas, min.59); Pino.

0 – Ieclà: Alberto, Abel Benita, Claudio, Chino, José Ramón, Matas (Agus, min.76), Micky, Keko, Román (Tonete, min.69), Ayo (Kum, min.84), David.

Gols: 1-0: Pino (min.62); 2-0: Cubillas (min.72); 3-0: Elton (min.87)