A la Lliga de waterpolo femení la competició no s'atura i ja només queda una jornada per acabar el campionat. A la piscina Josep Vallés s’ha disputat aquest migdia el partit entre el Mediterrani i l'Agrupación Recreativa Concepción. Les madrilenyes, que no han pogut mantenir-se a la Divisió d'Honor i han baixat de categoria, han perdut clarament contra les noies que prepara Pepe Alcázar de 19 a 4. El segon quart ha estat el més contundent. Al descans, el Medi guanyava per 11 a 2. Tot i la victòria, el Mediterrani no ha assolit la quarta plaça de la Lliga i l'any que ve no jugarà competició europea. En canvi, el Sant Andreu, que ha empatat davant el Navarra, acabarà la Lliga en tercera posició.