El Sant Andreu ha aconseguit sumar els tres punts després de la remuntada al Narcís Sala davant el Lleida. El conjunt de Ponent s'ha avançat al marcador mitjançant Jorge quan quedaven cinc minuts per arribar al descans. Després d'una primera part per oblidar, a la represa els quadribarrats han tingut més empenta i han capgirat el marcador en un minut. Marcos, primer, i Edgar, després, han aconseguit la remuntada que s'ha sentenciat amb un gol de Quim Araújo al temps de descompte. PITI BELMONTE, entrenador de la UE Sant Andreu "La clau ha estat el que hem comentat a la mitja part al vestuari: que el Lleida ens havia passat per sobre, això era la realitat, però que teníem l'oportunitat de demostrar si ens havíem convertit en un gran equip."

Primera part dolenta dels locals, que han vist com els del Segrià s’avançaven amb el gol de Jorge al minut 40. Però a la segona part hem vist la cara B del Sant Andreu. La bona. Marcos ha igualat el partit de falta i només un minut més tard, Edgar ha fet el 2 a 1. Amb els visitants llançats a l’atac deseperadament, Quim Araújo ha trobat l’espai necessari per culminar un contraatac i convertirlo en el 3 a 1 definitiu.

Els andreuencs han sumat 23 dels 27 darrers punts al Narcís Sala i es mantenen a la part mitjana de la classificació, mentre que el Lleida s’allunya de les opcions de “play-off”.