El Barça no ha trigat gaire a fer el primer gol. Messi ha obert la llauna en el primer quart d’hora de joc i una bona jugada d’Alexis ha establert el segon. El xilè s’ha regatejat el porter madrileny i ha xutat. Rober l’ha tocat, però no ha pogut evitar el gol. Amb el partit encarrilat, Keita ha fet el tercer. La golejada ja es preveia quan Pedro ha fet el 0 a 4 només començar la segona part. El recital golejador ha continuat amb un gol de Thiago de cap. Messi ha servit una pilota d’or a Pedro per fer el sisè i una jugada a la inversa ha permès que l’argentí anotés el setè.
0 – Rayo Vallecano: Cobeño; Rober (Aitor Núnez, min. 31), Arribas, Pulido, Tito; Trashorras, Movilla (Diamanka, min. 46); Michu, Lass; Tamudo i Diego Costa (Diego Benito, min. 65).
7 – FC Barcelona: Pinto; Montoya, Mascherano, Puyol, Adriano (Dani Alves, min. 60); Busquets (Afellay, min. 74), Keita, Thiago; Pedro, Alexis (Tello, min. 82) i Messi.
Gols: 0-1: min. 15 Messi; 0-2: min. 26 Rober en pròpia porteria; 0-3: min. 38 Keita; 0-4: min. 46 Pedro; 0-5: min. 77 Thiago; 0-6: min. 88 Pedro; 0-7: min. 90 Messi.