El Barça Alusport ha guanyat per primera vegada en la seva història la Copa d’Europa de futbol sala, la UEFA Futsal Cup. Els homes entrenats per Marc Carmona s’han avançat ben aviat gràcies a un gol de Wilde en el primer minut. L’equip rus ha reaccionat, però el Barça ha defensat bé i s’ha recuperat. Amb la victòria blaugrana per la mínima s’ha arribat al descans i en la segona part Lin ha marcat el segon, que ha provocat el deliri de l’afició. El Barça ha controlat bé, però quan faltaven tres minuts per al final Rakhimov ha marcat i ha posat la por al cos als homes entrenats per Marc Carmona. El Dinamo ha pogut empatar, però ha xutat al pal. Torras ha sentenciat a les acaballes amb l’1 a 3. El Barça ha defensat bé el resultat i ha acabat guanyant justament.

Dinamo Moscou (0+1): Popov (Garagulya), Romulo, Tatú, Vinicius, Fernandinho -cinc inicial-, Shayakhmetov, Rakhimov, Nando, Pula, Cirilo, Badretdinov.

Barça Alusport (1+2): Paco Sedano (Cristian); Torras, Lin, Saad, Wilde -cinc inicial-, Ari, Gabriel, Fernandao, Javi Rodríguez, Lozano, Igor.

Gols: 0-1, Wilde (min. 2); 0-2, Lin (min. 23); 1-2, Rakhimov (min. 37); 1-3, Torras (min. 39)