fc barcelona femení

El Barça no ha tingut problemes a l’hora de desfer-se del València i continuar líder invicte de la Lliga. Les dones entrenades per Lluís Cortés han golejat al camp de les seves rivals amb dianes de Jenni Hermoso, dos d’Alexia i Mariona Caldentey.

Domini total

Les valencianes han sortit valentes, però, ben aviat, un gol de Jenni Hermoso en el minut 12 ha posat per endavant a les blaugranes. El Barça ha buscat amb insistència el segon que no ha arribat fins just abans del descans amb una diana de d’Alèxia Putellas. A la represa, ha continuat la tònica de la primera part. El Barça ha dominat i Alèxia ha pentinat una pilota per marcar el seu segon gol en el minut 73. Tres minuts després, ha arribat la sentència definitiva amb un altre gol de Mariona Caldentey que ha segellat el 0 a 4 definitiu.