La Fundació CET10 organitza el I Torneig solidari de futbol sala ‘Cap Infant sense Esport’ amb la finalitat que cap infant es quedi sense gaudir d’una joguina en aquestes dates. Més de 200 nens han participat d’aquesta acció solidària celebrada al pavelló poliesportiu de la Palmera.

El futbol sala es converteix en l’excusa perfecte perquè més de 200 nens i nenes d’entre 6 i 10 anys protagonitzin una acció solidària en aquestes dates. La Fundació CET10, amb la col·laboració del club Atlético Rosario, organitzen el primer Torneig de Futbol Sala ‘Cap infant sense esport’ amb una finalitat solidària. Contribuir perquè els nens i nenes més desfavorits del barri de Sant Martí puguin gaudir d’una joguina com a regal. Per fer-ho, tots els jugadors porten una joguina que posteriorment s’entrega a l’ONG Ajuda Barcelona Solidària.

Els més de 20 equips inscrits donen també una pilota signada per tots seus els membres. Tot plegat, en un dia en què els més petits deixen de banda l’esperit de competició i prenen consciència a través de l’esport de les dificultats que afronten altres infants.