El Betis va fer el passadís als campions del món i el Barça va lluir les cinc copes aconseguides aquest any 2015, i quina millor manera d’acabar l’any amb una golejada i el rècord de 180 gols marcats en un any natural. En el minut 30 Westermann en pròpia porteria va obrir la llauna després d’un penal fallat per Neymar. Quatre minuts després, el brasiler es va redimir amb la passada de gol a Messi per marcar el 2 a 0. Després del descans els blaugrana van sentenciar amb un nou gol de Luis Suárez. Un 3 a 0 que tenia els minuts comptats perquè el festival atacant del Barça no deixava respirar l’equip andalús. Pals per donar i per vendre i moltes ocasions fins que va arribar el quart gol, el segon de Suárez, que es col·loca pitxixi de la Lliga amb 15 però amb la màgia del brasiler Neymar amb una passada de fantasia digne de rei mag.