Intercanvi de llibres entre els dos entrenadors, Bartzokas i Plaza, en el dia de Sant Jordi al Palau. Amb la pilota amb joc, Tyrese Rice ha estat el gran protagonista en atac del Barça en el primer quart. El nord-americà s’ha carregat l’equip a l’esquena i ha sumat 13 punts. De fet, els de Bartzokas han estat molt encertats i n’han anotat 28. L’encert de cara a cistella dels blaugrana ha continuat en el segon quart. S’ha de destacar el retorn de Justin Doellman a les pistes després de més de dos mesos i mig lesionat. En aquests minuts Tomic ha agafat el relleu en protagonisme de Rice. El pivot ha repartit assistències com aquesta a Vezenkov i també ha anotat. Ha arribat al descans amb un 100 % en tirs de camp i 14 punts. El marcador a la mitja part era de 49-35. En el tercer quart l’Unicaja ha intentat retallar diferències, però el Barça ha seguit dominant. Tomic i Koponen han mantingut l’equip en atac. El Barça ha començat l’últim període amb 17 punts d’avantatge i, per tant, el partit gairebé decidit. Al final els blaugrana s’han imposat per 89 a 70. La victòria és important per dos motius. El primer perquè els blaugrana avancen els andalusos a la classificació i el segon perquè en cas d’empat a victòries tindran el basket average a favor.