La dinàmica positiva de la victòria davant l’Olympiacos a l’Eurolliga ha seguit a la pista del Bilbao i el Barça ha començat de manera fulgurant. Els blaugrana han fet un primer quart molt bo, sobretot en l’aspecte ofensiu, que ha servit per començar a marcar distàncies. Seraphin, un partit més, ha dominat sota el cèrcol i ha estat clau en aquest bon inici de l’equip. El pivot ha tingut un 100 % d’efectivitat en llançaments de camp. Pressey, que sembla que a poc a poc va agafant confiança, també ha contribuït en l’aspecte anotador i l’altre base de l’equip, Heurtel, també ha dirigit i anotat. Al descans, el Barça dominava per 19 punts, 36 a 55. A la represa,el Bilbao ha intentat retallar diferències, però el Barça ha treballat bé i ha sabut mantenir l’avantatge. S’ha de destacar el joc col·lectiu de l’equip, ja que gairebé tots els jugadors, Hanga, Moerman, Navarro i Sanders, han ajudat el conjunt aportant punts. L’últim quart ha tingut poca història. Els dos equips han demostrat que els atacs han superat clarament les defenses. El Barça, per exemple, ha acabat amb un 56 % d’encert des de la línia de tres.