L’Horta ha sortit molt endollat i ha collat tot un Terrassa a la seva àrea. Fruit d’aquest bon joc, Arranz ha avançat els barcelonins al minut 9. Amb els vallesans mig groguis, els de Nacho Castro han buscat fer el segon per deixar mig sentenciat el matx, però els ha mancat punteria. Ni Gueri, ni Coro han aconseguit xutar entre els tres pals en les ocasions més clares. I és clar, qui perdona, ho paga. Al minut 23, Xavi Civil ha fet l’1 a 1 amb un gran xut des de fora l’àrea. Un empat que ha deixat tocats els hortencs i que ha revifat el Terrassa. Daisuke ha pogut fer el segon, però finalment ha estat Amantini, amb una rematada de cap imparable qui ha capgirat el marcador. Només tres minuts després, Piera ha fet el tercer. Un gol polèmic perquè els hortencs han reclamat falta de Daisuke en la recuperació de la pilota. La polèmica arbitral ha continuat quan el col·legiat ha xiulat un cop de colze de Sidibé sobre Edgar però només li ha tret groga. Els locals han reclamat agressió i finalment ha estat Nacho Castro, que ha acabat expulsat. Tot i això, Makaay ha tornat a ficar l’Horta al partit amb el 2 a 3 abans del descans. Però l’esforç de la primera meitat ha estat una llosa massa gran i el Terrassa ha controlat el joc en tot moment. Xavi Civil al temps afegit ha sentenciat amb el 2 a 4 final.