Golejada del Sant Andreu contra el Gavà, 5 a 0 i pancarta dels Desperdicis demanant la llibertat dels presos a causa del conflicte català. Els homes de Mikel Azaparren han sortit endolladíssims i als 23 minuts ja guanyaven per 3 gols a 0. Carroza ha fet l’un a zero després del llançament d’una falta. Juanan entrant des del darrere en un córner ha marcat el segon. El tercer ha estat obra d’Alberto, que desvia un xut d’Alfred Planas. Noguera ha marcat també però l’àrbitre l’ha anul·lat per falta sobre un defensor. A la segona part, els quadribarrats han seguit buscant el gol. David López ha disposat d’un penal però el porter Busquets desvia el llançament. En aquesta jugada, Elhadji li roba la cartera al porter i marca el 4 a 0. Luismi ha tancat la golejada aprofitant una gran passada d’Alfred.
Amb aquesta victòria, el Sant Andreu es col·loca quart a la classificació. La setmana vinent toca derbi al Nou Sardenya.