El Barça va sortir molt fort i va generar ocasions, però el gol va trigar bastant a arribar. De fet, no va ser fins just abans del descans, que els blaugrana es van avançar. A més, tot va canviar en un minut. Santana, primer, i Esquerdinha, després van situar un 0 a 2 en el marcador. A la represa, el Jaén va sortir disposat a reduir diferències i en diverses ocasions Paco Sedano va evitar el gol. Quan no va poder fer res el porter blaugrana va ser en el penal transformat per Carlitos. Amb 1 a 2 el partit es va escalfar de valent i l’àrbitre, per exemple, va haver d’expulsar Esquerdinha. El Barça va jugar uns minuts amb inferioritat, però l’equip va resistir i no va encaixar cap gol. Quan faltaven dos minuts per al final, Campoy va veure targeta vermella per una entrada sobre Rivillos. Els d’Andreu Plaza no van desaprofitar l’oportunitat de jugar amb un home de més i van marcar els dos gols que van sentenciar el matx. L’autor d’aquestes dues últimes dianes va ser Rivillos. La victòria permet al Barça continuar segon a un punt del líder, el Movistar Inter.