Un xoc molt igualat el que ha protagonitzat el FC Barcelona Lassa d’hoquei i l’Hockey Forte italià en el primer partit d’Eurolliga. El Forte dei Marmi ha mostrat molta intensitat en atac i en defensa des de l’inici i ha posat en dificultats al conjunt blaugrana en algunes fases del partit. Semblava que l’empat seria el resultat final però en els darrers dos minuts han arribat els gols. Un tir de falta directa de Pablo Álvarez i un altra diana de Matías Pascual a dotze segons per al final han donat la victòria al conjunt entrenat per Edu Castro.

El Barça ha hagut de treballar de valent per superar la resistència de l’Hockey Forte en l’estrena de la Lliga Europea al Palau.

Els crits de l’afició han esperonat el conjunt d’Edu Castro, que ha tingut les millors oportunitats a la primera meitat.

Marc Gual ha tingut a tocar el primer gol i Xavi Barroso ho ha intentat amb les seves habituals canonades, però tot i no jugar còmode, l’equip italià s’ha mostrat molt solvent en defensa.

Decla Sergi Panadero, jugador FC Barcelona Lassa

El partit ha seguit elèctric a la segona part, amb el Forte dei Marmi agafant la iniciativa en detriment dels blaugrana.

L’encert del Pop Egurrola sota pals ha salvat l’equip de més d’un ensurt i amb convicció ha aturat el penal de Motaran, en un dels moments clau del partit.

El control dels italians ha fet patir els blaugrana tant en atac com en defensa, i no ha estat fins a dos minuts per al final, que s’ha decidit tot.

Pablo Àlvarez ha transformat la falta directa que ha trencat la igualtat entre els dos conjunts.

Matías Pascual, a dotze segons per l’acabament, ha rubricat la victòria amb el segon.

Decla Pablo Álvarez, jugador FC Barcelona Lassa

Així doncs la bona dinàmica de resultats del Barça d’hoquei continua, sens dubte la millor notícia per afrontar una setmana exigent, amb els propers enfrontaments contra el Girona i el Liceo a l’OK Lliga.