L’Europa estrenava aquest diumenge al Municipal del Carrer Girona la segona samarreta. Fins ara en els desplaçaments havien jugat amb la tercera, de color groc. Bona estrena perquè l’equip escapulat ha aconseguit la quarta victòria a domicili d’aquesta temporada davant un Granollers que s’enfonsa a la part baixa de la classificació.
El matx ha estat entretingut durant la primera meitat, tot i que el sol no deixava veure gaire clar als entrenadors el desenvolupament de l’enfrontament. La mala notícia per a Joan Esteva ha arribat amb la lesió en un dit de la mà de Dani Pujol, que ha hagut de ser substituït molt aviat per David Jiménez. Precisament una centrada des del córner de l’extrem escapulat ha arribat, després d’un refús, als peus de Tena, que ha xutat molt ajustat i ha fet el 0 a 1. Era el minut 23.
La resposta vallesana ha estat en aquesta jugada. Centra de Felipe Sá i rematada de cap de Javi Sánchez. Poc més ha donat de si aquesta primera meitat, que ha donat pas a una segona molt més ensopida amb un Europa que s’ha vist superat territorialment parlant pel conjunt local. Ara bé, el gol de l’empat ha arribat en una jugada polèmica per un penal molt discutible d’Uri sobre Javi Sánchez. En la repetició es pot apreciar com el davanter del Granollers es llança sobre el migcampista escapulat. Felipe Sá no ha desaprofitat l’ocasió per aconseguir l’empat a un. Era el minut 73.
Tot i això, gairebé en la jugada posterior, la centrada de Torres l’ha aprofitada molt bé De la Torre per fer l’1 a 2 definitiu.
Els visitants han hagut de patir les escomesas del Granollers, però el marcador ja no s’ha mogut.