Era un cara o creu i ha sortit creu. Avui l’inspiració de l’equip blanc-i-blau estava per terra i la necessitat de l’Sporting per sumar una victòria va poder més que les ganes d’anar a Europa. Els asturians van sortir molt bé i van disposar d’oportunitats per marcar. A l’Espanyol li va constar arrencar i no ho va fer fins al final de la primera part. Malgrat tot, es va arribar al descans amb empat sense gols. Pocs esperaven que a la represa els homes entrenats per Javier Clemente golejarien a Cornellà-el Prat. Només començar, Adrian Colunga va sorprendre amb el 0 a 1. L’Sporting es va encoratjar amb el marcador a favor i ho va tornar a intentar davant un Espanyol mermat que va veure com li marcaven el segon en el minut 70 gràcies a Trejo. Per acabar-ho d’adobar, Bilic va fer el tercer i definitiu gol que dona opcions a la salvació als asturians i dilapida les opcions d’Europa League per a l’Espanyol.

0. RCD Espanyol: Cristian Álvarez; Víctor Sánchez, Raúl Rodríguez, Héctor Moreno, Dídac Vilà; Baena, Cristian Gómez (Álvaro, min.46); Sergio García, Verdú, Coutinho (Weiss, min.78) i Uche (Pandiani, min.68).

3. Real Sporting: Juan Pablo; Damián, Botía, Grégory, Ayoze; Lora, Gálvez; De las Cuevas (Rivera, min.65), Trejo, Colunga (Bilic, min.73) i Sangoy (Mendy, min.60).

Gols: 0-1, min.47: Colunga. 0-2, min.70: Trejo. 0-3, min.80: Bilic.