Sergio Lozano es va encarregar de dinamitar un duel que es presentava molt equilibrat. El madrileny va aconseguir un doblet a la primera part que situava el 0 a 2 i el referma en el pitxitxi de la Lliga amb 19 gols. A la segona meitat la connexió entre Ferrao i Ari va donar fruits. Ari va fer el tercer i Ferrao va ser l’encarregat d’aconseguir el quart. Aicardo va fer l’estocada final quan els locals jugaven amb porter jugador i ja en l’últim minut va arribar el gol de l’honor dels navarresos, obra de Jesús.

Aspil Vidal Ribera Navarra: Molina, David García, Hamza, Rubi i Andresito -cinc inicial-. Palmas, Jesús, Joselito, Roger i Luisma.

FC Barcelona: Paco Sedano, Gabriel, Seriós Lozano, Saad i Wilde -cinc inicial-. Ari, Aicardo, Joan, DyeGo, Lin, Rafa Usín i Ferrao.

Gols: 0-1, Sergio Lozano (min 3); 0-2, Sergio Lozano (min 18); 0-3, Ari (min 29); 0-4, Ferrao (min 31); 0-5, Aicardo (min 35); 1-5 Jesús (min 39).