El partit s’ha posat molt de cara ben aviat per a les de Xavi Llorens. Sonia Bermúdez ha obert el marcador amb un llançament de falta. L’Athletic ha buscat la reacció, però les jugadores basques no han tingut sort de cara a porteria. Abans del descans, Alexia ha col·locat el 2 a 0. A la segona part, Sonia ha definit amb molta sang freda per deixar el duel sentenciat, i Jenni Hermoso ha arrodonit la golejada a pilota aturada.

FC Barcelona: Ràfols, Unzué, Marta, Ruth, Melanie (Garrote, min 72), Virginia, Corredera, V. Losada (Gema, min 78), Alexia, Sonia (Willy, min 72) i Jenni (Mariona, min 78).

Athletic Club: Ainhoa; Irene, Lizaso, Alazne, Nekane (Murua, min 58), Orueta, Iraia (Merino, min 74), Eunate, Ibarra (Correa, min 58), Erika (Izaskun, min 71) i V. Gimbert.

Gols: 1-0, Sonia, min 5; 2-0, Alexia, min 41; 3-0, Sonia, min 54; 4-0, Jenni, min 76.