La prudència marca el partit

Barça i Movistar Inter han tornat a demostrar que els detalls decideixen partits i els blaugrana no els han sabut controlar. La prudència i la por a encaixar un gol han marcat la primera part. Els porters Sedano i Herrero han fet aturades de mèrit, però, quan faltava un minut per anar cap als vestidors, Ferrao ha avançat els d’Andreu Plaza. L’alegria dels blaugrana ha durat segons, perquè Gadeia, abans del descans, ha empatat a favor dels madrilenys.

L’errada d’Aicardo, clau

A la represa, cap dels dos equips volia cometre un error conscient que si aquest arribava podia decidir el partit. I així ha estat. I l’error l’ha comés Aicardo que, en una jugada incomprensible, ha fet pujar el segon dels madrilenys al marcador. Quedaven sis minuts per al final i el Barça ha acusat el cop psicològic de l’errada. Andreu Plaza ha decidit treure el porter jugador i el remei no ha sorgit efecte, tot al contrari. Ricardinho ha recuperat una pilota i ha sentenciat el partit. El Barça, en plena descomposició, ha vist com una extraordinària jugada acabava amb el quart gol del Movistar Inter, gol que ha marcat Pola. Ja en els últims segons, Esquerdinha ha fet el segon del Barça.

El Barça, contra les cordes  

Un Barça que ara es veu obligat a guanyar el tercer partit  de la final aquest dijous al Palau si no vol veure com els madrilenys guanyen la cinquena Lliga consecutiva.

El resum