El Barça de futbol sala ha tornat a trobar-se de cara amb la seva bèstia negra. Els culers han arribat a empatar a 2 un partit que perdien 2 a 0 al minut 17 de la primera part. Els gols de Leo Santana i de Lozano semblava que acostaven els blaugrana a la gran remuntada però Ortiz i Pola han acabat amb les esperances de l’equip d’Andreu Plaza. Aquest dissabte, a les 13.15 h i amb totes les entrades venudes, es disputarà el segon partit de la final al pavelló Jorge Garbajosa de Torrejón de Ardoz.

Fitxa del partit

Inter: Jesús Herrero, Ortiz, Ricardinho, Gadeia, Elisandro –cinc inicial- Humberto, Daniel, Pola, Bebe, Rafael Rato, Taffy, Borja.

Barça Lassa: Paco Sedano, Aicardo, Dyego, Sergio Lozano, Ferrao –cinc inicial- Rivillos, Esquerdinha, Joao, Adolfo, Léo Santana, Joselito, Rafa López.

Gols: 1-0, Gadeia (min 2). 2-0, Borja (min 17). 2-1, Léo Santana (min 32). 2-2, Lozano (min 38). 3-2, Ortiz (min 44). 4-2, Pola (min 46).