El Barça Intersport necessitava guanyar per més de 6 gols a l’AG Copenhagen per classificar-se per a la Final Four de Colònia. Els homes entrenats per Xavi Pascual havien de remuntar un resultat advers de 29 a 23 però s’han quedat a mitges. Una primera part igualada que ha acabat amb empat a 17 ha fet que els blaugrana s’ho juguessin tot a la segona part. Els danesos però, han sortit molt bé a la represa i han posat molts problemes al Barça que ha arribat a guanyar de 4 gols de diferència en els últims minuts de partit. Tot i així els danesos han pogut aguantar i el Barça ha quedat eliminat malgrat guanyar per 36 a 33.

Barça Intersport (17+19):Saric; Víctor Tomás (3), Nagy (6), Noddesbo, Raúl Entrerríos (6), Rutenka (9), Juanín (3), Sorhaindo (3), Jernemyr, Mikel Aguirrezabalaga, Sarmiento (1), Viran Morros, Igropulo (2), Ugalde (3) i Sjostrand

AG Copenhaguen (17+16):Hvidt; Ekberg (5), Stefansson (7), René Toft Hansen, Gudjonsson (4), Mikkel Hansen (3), Sigurdsson (8), Atlason (3), Ottesen, Jorgensen (1), Henrik Toft Hansen, Larsen (2) i Henriksen

Parcials cada cinc minuts: 3-3, 5-5, 9-7, 12-10, 16-14, 17-17 (descans), 19-20, 23-25, 25-27, 29-27, 33-29, 36-33 (final)