El Barça tenia molt clar que era el favorit per pasar a la final i no va decebre els aficionats del Pavelló Barris Nord amb una golejada contra l’Sporting de Portugal. Els homes entrenats per Marc Carmona van posar la directa i van sentenciar el pas a la final en la primera part amb un recital golejador. Ari va fer el primer als 3 minuts i el van seguir Wilde, Igor i Javi Rodriguez. Un 4 a 0 abans del descans segellava la victòria. En la segona part, Wilde va completar la maneta i Djo va fer el gol de l’honor dels portuguesos. 5 a 1, festa blaugrana i diumenge final contra el Dinamo de Moscú que va guanyar Marca Futsal per 0 a 3.

5 – FC Barcelona Alusport: Paco Sedano, Ari, Lozano, Lin, Wilde -cinc inicial- Torras, Gabriel, Javi Rodríguez, Igor, Saad, Fernandao i Cristian.

1 – Sporting Clube: Joao Benedito, Marcelinho, Cary, Joao Matos, Leitao -cinc inicial-, Paulinho, Djo, Caio, Alex, André, Japones i Cristiano.

Gols: 1-0, Ari Santos, min 3; 2-0, Wilde, min 9; 3-0, Igor, min 11; 4-0, Javi Rodríguez, min 17; 5-0, Wilde, min 31, i 5-1, Djo, min 32.