JOSEP GUARDIOLA, entrenador del FC Barcelona "Hem donat un passet endavant per intentar classificar-nos per a vuitens de final. Ja sé que hem sigut els últims campions però les coses s'han de treballar molt i s'han de guanyar. I crec que els jugadors ho han fet."

Dos tirs quasi seguits de Messi, al minut 2 i al 7, han donat pas a les primeres aproximacions del Dínamo. Al minut 8, Xevtxenko ha recollit una pilota d’una trobada entre Piqué i Puyol i l’ha disparat massa alta. Poc després, dos xuts de Milevskiy i Vukojevic també han amenaçat la porteria de Víctor Valdés. Però en el minut 25, Messi ha aconseguit fer un gran gol (1-0) després de conduir i regatejar un rival. A partir de llavors, el Barça ha dominat tot el partit, però ha topat un i altre cop amb el porter Olexandr Shovkovsky.

Pedro Rodríguez ha substituït Iniesta al segon temps a la banda dreta. Per l’esquerra, Messi ha estat a punt de marcar al minut 63. També Ibrahimovic i Puyol han tingut les seves oportunitats durant la segona part. Però el cop definitiu l’ha donat Pedro a un quart d’hora del final del partit, amb un xut suau que ha anat a la base del pal i ha aconseguit penetrar per fi la porteria de Shovkovsky.