El capità del Barça, Aitor Egurrola, ha estat l’encarregat d’aixecar la Copa del Rei. Els blaugrana s’han proclamat campions després de guanyar per 2 a 1 el Liceo. Aquesta és la tercera Copa consecutiva que guanya el Barça i la 22a del palmarès del club. La primera part ha estat molt igualada. Els dos equips han tingut diverses ocasions. Primer han estat els gallecs qui han enviat una pilota al pal i després ha estat el Barça qui també ha estat a punt de macar amb una altra pilota al pal. Al Liceo els àrbitres li han anul·lat un gol, ja que han considerat que s’havia aixecat massa l’estic. Els gols han arribat a la segona part. L’encarregat d’obrir la llauna ha estat Panadero, que ha transformat aquest penal. I només tres minuts més tard ha estat Pau Bargalló qui ha fet el segon de falta directa. A partir d’aquí, el Liceo ha buscat escurçar diferències i Sergi Fernández s’ha convertit en el protagonista. El porter blaugrana, escollit el millor jugador de la final, primer ha aturat un penal a Miras i després una falta directa a Dava Torres. Quan no ha pogut fer res Sergi Fernández ha estat en aquest xut de Carlo di Benedetto, que ha significat el 2 a 1. Fins al final, molta emoció, però han estat els blaugrana els qui han acabat amb un somriure a la boca.