Els primers minuts han estat molt igualats. Els dos equips han disposat d’ocasions, però els porters han respost perfectament. Aquesta jugada de Raul Marin li ha costat al jugador del Reus la targeta blava i ha deixat el seu equip dos minuts en inferioritat a la pista. El Barça, però no ho ha sabut aprofitar. Primera Lucas Ordóñez no ha estat encertat en la falta directa i després l’equip no ha sapigut trobar cap forat a la defensa reusenca. Quan sí que ha trobat porteria el Barça ha estat en el minut 20. El xut de Bargalló l’ha desviat lleugerament Pablo Álvarez i la pilota ha acabat dins la porteria. Amb aquest 1 a 0 s’ha arribat al descans. A la represa el Barça ha sortit disposat a encarrilar la semifinal i ràpidament ha obtingut premi. Pablo Álvarez ha fet el segon. L’argentí ha col·locat la pilota per l’únic forat que hi havia. El Reus amb el 2 a 0 en contra s’ha llançat a l’atac. Raul Marin ha tingut una falta directa per escurçar diferències, però no ha pogut superar Sergi Farnández. Quan no ha pogut fer res el porter blaugrana ha estat en aquest xut d’Alex Rodríguez que ha significat el 2 a 1. Quedaven 8 minuts per al final i es previen molt emocionants. Tot plegat s’ha acabat, quan Pau Bargalló a quatre minuts per acabar el partit ha fet el tercer. El Barça, per tant, a la final de la Copa del Rei.