Barça i Girona han sortit amb respecte a la pista, conscients que es jugaven l’accés a la semifinals de la Copa. I han estat els gironins els primers a trencar les hostilitats. Raül Pelícano en el minut 9 ha avançat els vermells. L’alegria del Girona ha durat un minut. Pablo Álvarez ha fet l’empat. La jugada desafortunada del partit ha arribat quan Oriol García ha hagut d’abandonar la pista en llitera, després de rebre un cop a la cara. I quan només  faltaven cinc minuts per a la mitja part el Barça ha capgirat el marcador amb un gol d’Ignacio Alabart. Amb 2 a 1 s’ha arribat al descans.

En la represa els blaugrana han solucionat el partit per la via ràpida, en sis minuts han marcat dos gols i han encarrilat la victòria. Pablo Álvarez ha fet el tercer i el seu compatriota argentí Lucas Ordóñez ha signat el quart. A les acaballes del matx ha arribat el cinquè i definitiu, que ha estat obra d’Alabart, que d’aquesta manera ha fet un doblet.