Primera part ensopida i sense gaires ocasions

Partit sense gaires ocasions de gol el que han disputat el Vilassar de Mar i l’Espanyol B al camp Xevi Ramon. El filial blanc-i-blau ha sabut aprofitar una de les poques oportunitats que ha tingut per guanyar per 0 a 1. En els primers 45 minuts molt poques coses a destacar.

David Gallego a la banqueta blanc-i-blava

David Gallego ha viscut intensament el partit del camp del Vilassar

Cristo fa un golàs, que dona els tres punts a l’Espanyol B

A la segona part, els homes de David Gallego han jugat amb paciència i buscant el gol. En el minut 51, la pilota ha acabat al fons de la xarxa, però l’àrbitre ha anul·lat el gol per fora de joc. I en el minut 70 gran jugada de Pipa per la banda i Cristo ha fet un autèntic golàs.

L'Espanyol B guanya i continua invicte

Cristo ha marcat el gol de la victòria del filial

L’Espanyol B ha disposat d’alguna ocasió més per ampliar el marcador. Pel que fa al Vilassar, només s’ha apropat a la porteria d’Àlex Domínguez a pilota aturada.
Amb la victòria, l’Espanyol B treu 18 punts al segon classificat, l’Hospitalet, i és l’equip més golejador i el menys golejat de la categoria.