Va costar més del previsible. El Lottomatica és el pitjor equip del grup, de fet, no ha guanyat cap partit dels quatre que ha jugat, i el Regal Barça és molt superior, però si no jugues al 100% és impossible guanyar a ningú. I això és el que va fer el Barcelona durant 30 minuts. La victòria a la Copa del Rei els va pesar molt. Els de Xavi Pascual van sortir al relantí. Van perdre fins a 12 pilotes només a la primera part i el Lottomatica va agafar fins a vuit rebots ofensius. Pitjor, però, va ser el tercer quart. Els italians van anotar 24 punts, gairebé els mateixos que a la primera part, i van aconseguir un avantatge de fins a 13. En aquell moment les coses pintaven magres per al Barça. La reacció va arribar en l'últim quart. I va arribar a través de la defensa i de l'encert dels jugadors exteriors. Ricky, Anderson i Navarro van guiar el Barcelona cap a la victòria. Un triomf que classifica l'equip per a quarts. Ara només queda decidir el primer lloc del grup, que es decidirà dijous que ve a la pista del Maccabi.

La ressaca del triomf a la Copa del Rei va durar fins a l’últim quart. Fins aquell moment, el Barcelona va ser un equip poc intens i desganat. En els últims 10 minuts, però va reaccionar, va remuntar i es va acabar imposant per 65 a 74.