El Barça empata al camp de l'Eibar

El Barça ha empatat a 2 al camp de l’Eibar en l’últim partit de Lliga. A la primera part s’han marcat els quatre gols; en canvi, a la segona, els jugadors han estat negats de cara a porteria. Ara els blaugrana ja poden centrar-se en la final de la Copa del Rei.

Tots els gols a la primera part

El Barça ha tingut les millors ocasions en els primers minuts, però no ha sabut concretar-les en gol. En canvi, l’Eibar sí que ha estat efectiu. El jugador cedit pel Barça Marc Cucurella ha marcat l’1 a 0 en el minut 20. Ha superat Cillessen amb xut potent. Els blaugrana hi han reaccionat amb rapidesa i només 10 minuts més tard han aconseguit l’empat i tot seguit han capgirat el marcador. Messi ha estat el protagonista dels dos gols del Barça. L’1 a 1 en el minut 30 i l’1 a 2 en el minut 32. Semblava que s’arribaria al descans amb aquest marcador, però just abans de marxar als vestidors Pablo de Blasis, amb un xut excel·lent, ha marcat el 2 a 2.

Sequera golejadora a la segona

A la segona part el marcador ja no s’ha mogut. Tot i això, tant els bascos com els blaugrana han tingut oportunitats per marcar, però a vegades per la mala sort, d’altres per la falta de punteria i, en ocasions, per les intervencions dels porters, la pilota no ha acabat entrant a la porteria.