moció
@MesQueUnaMocio

La plataforma #MésqueunaMoció ja ha arribat a la xifra de 16.521 signatures per poder presentar la moció contra la Junta Directiva de Josep Maria Bartomeu.

La moció de censura s’encarrila

La plataforma formada per tres precandidats —Jordi FarréVíctor Font i Lluís Fernández-Alà— i per vuit organitzacions barcelonistes —La Resistència del Palau, Dignitat Blaugrana, Manifest Blaugrana, El Senyor Ramon, Compromissaris FCB, El Cor Blaugrana, Seguiment FCB i Noies Twitter Barça— ha aconseguit recollir les signatures necessàries per poder presentar la moció de censura contra Josep Maria Bartomeu. Aquest dimarts la plataforma va explicar que ja tenien 12.700 signatures de suport dels socis blaugrana, i en dos dies havien de recollir 3.821 més. Després de 48 hores la moció sembla que s’encarrila per bon camí per als promotors. Han superat el tall i a manca d’un recompte final, fins i tot podrien arribar a la xifra de 18.000 signatures.

Aquest dijous a les 18 hores tenen previst lliurar les signatures a l’Oficina d’Atenció del Barcelonista i donaran les explicacions pertinents després d’entregar-les. Per aquest divendres han convocat a les 12 h una compareixeran en roda de premsa a la seu de Barcelona del Col·legi de Periodistes de Catalunya.