El seleccionador espanyol, Luis Enrique, ha donat la llista de 26 jugadors convocats de cara al Mundial 2022 de Qatar. I finalment el jugador del Barça Ansu Fati ha entrat a la convocatòria. Serà el primer Mundial per al davanter blaugrana, que ha estat dubte fins a última hora, tal com ha reconegut el mateix Luis Enrique, a causa del seu procés de recuperació de la lesió.

Luis Enrique vol recuperar la millor versió d’Ansu Fati

El seleccionador espanyol ha volgut destacar que ells van apostar per Ansu abans que altres i que “el seu nivell futbolístic és inqüestionable”. Això sí, Luis Enrique té clar que el davanter “ha viscut un procés difícil personalment i futbolísticament i ara està en aquest procés de canvi”. Ha recordat que no va anar a l’última convocatòria amb la selecció, però que ara, després d’analitzar-ho molt, hi ha influït “la il·lusió que tenim de tornar a recuperar la millor versió d’Ansu”.

El tècnic té dubtes de si el blaugrana és a tocar del seu millor nivell, però assegura que “veient-lo entrenar-se ho sabré”. Luis Enrique és conscient que al Barça encara no s’ha convertit en titular indiscutible, ja que té, ha dit, “molta competència”. En l’àmbit personal, el seleccionador creu que la convocatòria per al Mundial “pot ser un estímul gros” per a Ansu i està convençut que durant el Mundial aclarirà els dubtes que hi ha ara mateix.