El porter de l’Espanyol, Diego López, ha estat l’encarregat de sortir a la roda de premsa després de l’entrenament dels blanc-i-blaus. Sobre la fragilitat defensiva dels últims partits, López ha dit: “Hi ha partits que no encaixes i n’hi ha que sí” i esperen tornar a la solidesa que havia destacat l’Espanyol en jornades anteriors.

Per a López, també hi ha agressió de Stuani a David López, hi que li sorprèn la reacció de l’àrbitre malgrat veure la sang al nas del seu company. El porter tampoc no està content amb el VAR,  ja que “últimament hi ha situacions que no es revisen i molt clares com el penal del Sevilla o l’agressió, si existeix, han de tenir un criteri comú a tots els equips i tenir les coses més clares que últimament”.

El jugador de l’Espanyol diu que l’equip ha de millorar en les jugades a joc aturat, un aspecte que es treballa sovint i que assegura que milloraran, però que “no cal tornar-se bojos”.

El porter diu que té molt bons defenses independentment dels gols encaixats en les últimes jornades i insta l’equip a treballar els detalls per intentar no encaixar gols.

El proper partit de l’Espanyol serà contra el Getafe, un equip dur que rep moltes targetes grogues. Els homes entrenats per Rubi buscaran la victòria després de perdre la jornada anterior a casa contra el Girona.