L’exentrenador del Barça, Louis Van Gaal, ha estat entrevistat en exclusiva pel prograna de betevé ‘La porteria’. El tècnic holandès, ja jubilat, ha fet un repàs de l’actualitat blaugrana en una extensa entrevista que s’emetrà íntegrament en el programa del proper dilluns 3 de desembre. Aquestes són algunes de les respostes més destacades de l’holandès:

De Jong i De Ligt, possibles fitxatges blaugrana

Van Gaal ha opinat sobre els jugadors holandesos que sonen pel club blaugrana. El tècnic ha dit que “el Barça educa els seus números 4. De Jong és un jugador excepcional. Encara en desenvolupament. Té un talent excepcional, igual que De Ligt, un talent excepcional.”

 

Quan Van Gaal entrenava el FC Barcelona

L’holandès ha dit que guarda un bon record de la seva època i diu que ell era un entrenador que volia que els seus jugadors juguessin d’una determinada manera i que va “haver de defensar aquesta filosofia” davant l’estereotip d’entrenador dur creada pels mitjans de comunicació. També ha recordat com, a Barcelona, es va aficionar al bon vi.

 

Van Gaal no creu que recuperar Neymar sigui una bona idea

El tècnic holandès també ha parlat de la possibilitat de recuperar Neymar pel Barça. Una opció que avançava en exclusiva La Porteria