L'Espanyol perd amb el Girona

En només cinc minuts, Stuani ha truncat els interessos de l’Espanyol. El capità gironí ha fet dues dianes i ha llençat una galleda d’aigua freda als de Rubi.

L’Espanyol ha intentat reaccionar ràpidament amb un xut de David López, que ha anat a parar a les mans de Bono. Sergio García i Darder també han tingut el gol a tocar, però Bono ha estat un malson per als periquitos. L’ocasió més clara dels blanc-i-blaus l’ha protagonitzat David López, que ha rematat amb el pit una centrada de Dídac Vilà.

Volen els primers punts del RCDE Stadium

A la represa, el Girona ha volgut sentenciar el partit amb un xut de Pere Pons que Diego López ha aconseguit desviar. El porter, però no ha estat tan encertat en dues accions posteriors. Primer Borja i després Granell  no han pogut marcar gràcies a la bona acció defensiva de Mario Hermoso.

Amb l’entrada de Puado per Sergio García, lesionat, l’Espanyol ha apujat la intensitat. Només dos minuts després Borja Iglesias ha marcat l’1 a 2.

Durant els últims minuts de matx, l’Espanyol ha cregut en la remuntada. Borja Iglesias ha tingut l’empat a les botes, però Bono ha estat intractable. I en el minut 90 Doumbia ha marcat l’1 a 3 definitiu. Amb aquesta derrota l’Espanyol deixa volar els primers punts del RCDE Stadium