psv fc barcelona
@FCBarcelona

El Barça s’ha classificat matemàticament com a primer del seu grup de la Champions després de superar el PSV Eindhoven holandès en la penúltima jornada de la fase de grups. Messi i Piqué han estat els golejadors a la segona part. Després de guanyar al Camp Nou, el Barça torna a superar els homes entrenats per Van Bomel.

Un partit obert

La primera part ha estat molt entretinguda amb diverses ocasions d’un i altre equip. Els holandesos han començat forts i han arribat a estavellar una pilota al pal mentre Ter Stegen salvava el seu equip. A mesura que ha avançat el partit, el Barça ha agafat el control i Dembelé i Messi han gaudit d’ocasions clares per avançar l’equip blaugrana. EL PSV, però, no s’ha tancat al darrere i també ha pogut anar al descans amb victòria amb dues pilotes més al travesser i  al pal però inexplicablement, s’ha arribat al descans sense gols.

Segona part blaugrana

En la segona part ha continuat el festival ofensiu dels dos equips però el Barça ha estat molt superior als holandesos. Messi ha obert la llauna en el minut 60 amb una jugada individual i minuts més tard, un xut de falta de l’argentí que ha desviat Piqué ha servit per fer el 0 a 2. El PSV ha continuat amb la pressió alta i també ha gaudit d’ocasions, sobretot a botes de Lozano, però Ter Stegen ha estat sublim sota pals. En el minut 82, l’equip local ha rebut per fi el premi amb un cop de cap de De Jong per marcar l’1 a 2 definitiu.