El juvenil del FC Barcelona, vigent campió de la Youth League, la Champions juvenil, ha obtingut el bitllet a vuitens de final després d’empatar e l’estadi del PSV Eindhoven de Ruud Van Nistelrooy (1-1). Amb aquest resultat i gràcies a la derrota del Tottenham contra l’Inter de Milà (2-4), els jugadors de Denis Silva han certificat quedar primers de grup de manera matemàtica, quan falta una jornada per acabar aquesta fase. Els blaugrana s’han avançat en el marcador gràcies a una diana d’Anssu al minut 9, i ha tingut l’oportunitat d’ampliar distàncies, en un penal que Jandro Orellana ha fallat a causa d’una gran aturada del porter Van Dorp. A la represa el conjunt holandès ha superat el domini visitant i ha aconseguit el gol de l’empat quan faltava un quart d’hora per al final. D’aquesta manera, el Barça evita els play-off i accedeix directament a la ronda dels 16 millors equips, que es disputarà a partit únic entre el 12 i 13 de març.