Pep Guardiola ha estat l’objectiu de Joan Laporta des que va tornar a ser president del Barça. El tècnic català, però, acaba de renovar amb el Manchester City i s’esvaeixen les opcions que torni a entrenar el Barça a curt termini. Durant l’estiu del 2021, però, hi va haver una possibilitat que tornés a entrenar el Barça, tal com ens explica el periodista de ‘Relevo’, Toni Juanmartí, en una nova secció del ‘btvesports’.

L’informe que té el Barça amb una de les claus per guanyar la Champions
El Barça va encarregar un informe per tenir alguna de les claus per tornar a guanyar la Champions

Una condició que no es va complir

Ens situem al Barça de Koeman, que no acaba d’arrencar. Joan Laporta contacta amb Josep Guardiola per oferir-li encapçalar un nou canvi a can Barça. El tècnic no diu que no, i això ja és un fet molt significatiu. Això sí, posa com a premissa que aconsegueixi guanyar la Champions amb el Manchester City. Un fet que finalment no s’acaba complint. El “citizens” perden la Champions contra el Chelsea i el possible acord entre Barça i tècnic s’esvaeix.

Ara acaba de renovar amb el Manchester City per a dues temporades més. Molts aficionats blaugrana es fan creus que el millor entrenador del món acabi completant nou temporades a Anglaterra i només n’estigués quatre al Barça.